Aplicația revoluționară de cumpărături, lansată de o echipă de antreprenori din Cluj și Alba

Aflat pe locul 1 în topul tinerilor oamenilor de afaceri care trebuie urmăriți, Lucian Cramba face parte dintr-o echipă de antreprenori din Alba Iulia și Cluj Napoca care au creat Beez, o aplicație ce vine să revoluționeze retailul electronic din România, mai precis modul în care oamenii consumă, finanțează și plătesc atât online cât și offline.

Aplicația a ajuns în câteva luni la peste 65.000 de utilizatori înregistrați și la 19.000 de useri activi lunar. Pe scurt, aplicația Beez combină retailul online cu principiile fintech. Mai precis, prin parteneriate cu sute de magazine online din România, utilizatorul aplicației poate economisi bani la cumpărăturile pe care le face prin intermediul Beez. În scurt timp aplicația a devenit atât de populară încât a ajuns deja la un volum al tranzacțiilor de peste un milion de euro.

Aplicația Beez are 4 fondatori, iar echipa cuprinde, în prezent, 11 membri specializați în programare și marketing. Acționarii companiei care deține aplicația Beez sunt Lucian Cramba, Vasile Tămaș, Laurențiu Voica și Kirschner Karles.

Planurile antreprenorilor ardeleni nu se opresc aici, iar revoluția în domeniul cash-back-ului abia urmează. Cei patru asociați au un plan de creare a unui sistem de cumpărare a produselor, prin intermediul aplicațiilor, chiar dacă utilizatorul nu dispune de suficienți bani în momentul achiziției, iar finanțarea să se facă fără bancă, fără carduri de credit și fără dobânzi.

Astfel, utilizatorul va putea profita de cele mai bune oferte, în orice moment, fără să trebuiască să se împrumute la bănci sau la cardurile de credit, explică Lucian Cramba, unul dintre fondatorii aplicației Beez.

În urmă cu câțiva ani, Lucian a realizat o altă aplicaţie de succes – Fast Order, care permite clienţilor restaurantelor şi cafenelelor unde este prezentă să comande meniul direct de pe telefon, fără a mai sta la coadă sau aștepta chelnerul sau ospătarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *