Cei mai buni 100 Angajatori. Atos România: un program de succes în HR

Istoria Atos România a început în 2011 prin fuziunea cu Siemens IT Solutions and Services. „Am pornit la drum cu peste 250 de angajați, iar acum am depășit 2.300 de specialiști, ceea ce confirmă faptul că oferta Atos a fost și rămâne una din cele mai atractive de pe piața de IT“, spune Camelia Ardelean, HR Director Atos România.

De exemplu, doar anul trecut, personalul a fost majorat cu peste 10%. Cei mai mulți angajați se află la Timișoara (peste 2.000), compania fiind prezentă cu încă două birouri în România, la București și Brașov.

2018 a fost un an plin pentru departamentul de HR, care, pe lângă recrutările realizate, a continuat programele consacrate și a lansat altele noi.

„Am continuat organizarea de Academii, peste 400 din angajaţii noștri ajungând în Atos prin una din cele 18 Academii“, spune Camelia Ardelean, arătând că Atos a creat parteneriate puternice cu universităţile și organizaţiile studenţesti la nivel local și naţional.

Totodată, compania pune un mare accent pe promovarea talentelor, astfel că anul trecut mai bine de un sfert dintre angajați au fost promovați la un nivel superior. Și pentru că Atos este un angajator de top și-a pregătit deja planurile de viitor.

„Vom continua să dezvoltăm parteneriate și ne dorim să rămânem în continuare una din cele mai puternice companii din domeniul IT din România. Suntem acolo unde trebuie să fim și mergem mai departe“, menționează Camelia Ardelean.

Camelia Ardelean, HR Director Atos România

Vom continua să dezvoltăm parteneriate și ne dorim să rămânem în continuare una din cele mai puternice companii din domeniul IT din România.

Camelia Ardelean, HR Director Atos România
Locul XVII – Cei mai buni 100 Angajatori din Economie

Acest articol a apărut în anuarul „Cei mai buni 100 ANGAJATORI din economie”, lansat în cadrul conferinței TOP HR Challenges din 25 iulie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *