Cei mai buni 100 Angajatori. Romgaz: rezultatele se datorează unei echipe unite

Romgaz este cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România. Având o experiență vastă în domeniul explorării și producerii de gaze naturale, istoria Romgaz a început în urmă cu 110 ani, când a fost descoperit primul zăcământ de gaze.

Cu o cultură organizațională centrată pe încrederea în oameni, în capacitatea de creativitate, autodirijare și control, salariații beneficiază de autonomie în alegerea modalităților de realizare a sarcinilor și atribuțiilor.

Compania pune accent pe creativitate și lucru în echipă în realizarea obiectivelor, oferind în același timp toate ingredientele perfecționării și avansării în carieră. Astfel, Romgaz, al cărei acționar principal este statul român cu o participație de 70%, a obținut, în ultimii trei ani, rezultate financiare remarcabile, cele mai bune din istoria companiei.

110 ani de istorie

„Romgaz a parcurs un drum lung pe scara dezvoltării sale, de la o companie de nivel local la una cu caracter internaţional, încadrându-se astăzi în rândul companiilor europene de top“, a spus directorul general al companiei, Adrian Volintiru, în cadrul evenimentului prin care au fost celebrați cei 110 ani de istorie a industriei gazeifere.

„Acest lucru s-a datorat echipei care lucrează în companie și când vorbesc de echipă, mă înclin în faţa tuturor colegilor de la sonde, din sucursale, a întregului personal. Cred în munca în echipă, mizez pe profesionalism și corectitudine și sunt convins că doar împreună putem depăși barierele timpului și ale istoriei.“, a transmis Adrian Volintiru.

În prezent, Romgaz are peste 6.100 de angajați, urmând ca numărul să fie majorat odată cu dezvoltarea atât a noilor proiecte de exploatare, cât și a extinderii domeniului de activitate.

Adrian Volintiru, director general ROMGAZ

Cred în munca în echipă, mizez pe profesionalism și corectitudine și sunt convins că doar împreună putem depăși barierele timpului și ale istoriei

Adrian Volintiru, director general ROMGAZ
Locul XIII – Cei mai buni 100 Angajatori din Economie

Acest articol a apărut în anuarul „Cei mai buni 100 ANGAJATORI din economie”, lansat în cadrul conferinței TOP HR Challenges din 25 iulie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *