Clotilde Armand: Parchetul General să preia ancheta alegerilor din Sectorul 1

Clotilde Armand a anunţat pe Facebook că va solicita Parchetului General să preia ancheta despre situaţia de la Biroul Electoral al Sectorului 1.

“Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ”voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.” Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a scris Armand.

Culisele unei fraude

Dan Tudorache, primarul încă în funcție al Sectorului I, a solicitat renumărarea voturilor. Mai mult, acesta susține că a câștigat alegerile având mai mult cu 200 de voturi.

Potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, la Sectorul 1, după numărarea a 94,93% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,06%, iar Tudorache ar fi fost votat de 39,72% dintre alegători.

Poliţia a fost sesizată luni pentru că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut ieşind din clădirea unde a funcţionat un Birou electoral al Sectorului 1 având asupra sa mai multe procese verbale. Conform agerpres.ro, acesta a  fost condus la sediul Secţiei 4 de Poliţie. 

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *