CONAF anunță dezvoltarea primelor parteneriate și colaborări internaționale

CONAF, confederația patronală care sprijină antreprenoriatul feminin din România, a anunțat astăzi încheierea primelor parteneriate cu patronate internaționale din Republica Moldova, Ungaria și Marea Britanie. Prin încheierea acestor protocoale, CONAF dechide compeneța de a dezvolta parteneriate și colaborări cu organismele profesionale și parteneriatele internaționale.

„Ne dorim să învățăm și să aprofundăm noțiuni democratice fundamentale de la statele care au o istorie în ceea ce privește activitatea de promovare a femeilor în mediul de afaceri și, alături de acestea să creem un plan de acțiuni care vizează promovarea, apărarea drepturilor și intereselor economice, sociale, financiare, juridice și culturale ale femeilor de afaceri, în relațiile acestora cu autoritățile publice centrale și locale, cu sindicatele sau alte organizații non-gurvenamentale care au responsabilități delegate sau asumate în oricare din domeniile de interes pentru membri Confederației”, au declarat reprezentantele CONAF.
„Astăzi este o zi memorabilă. Deși suntem o entitate nouă, am făcut pași importanți și iată că astăzi, în pragul zilei de 8 martie, am plăcrerea și onoarea de a anunța semnarea primelor acorduri de colaborare internațională. Așa cum bine știți, CONAF este o organizație tânără care are ca scop promovarea și susținerea antreprenoriatului feminin. Tot la fel de bine așa cum știți în România postdecembristă timp de 30 de ani, nu am mai punctat o astfel de organizație care să susțină, să coaguleze și să promoveze antreprenoriatul feminin. Știm că nu avem o misiune ușoară, dar credem că orice misiune este posibilă atât timp cât este înzestrată să-i spunem așa cu dăruire, perseverență și curaj”, a declarat Cristina Chiriac, fondatorul CONAF, la semnarea acordurilor.
În data de 07 Martie 2019, începând cu ora 19.00, CONAF în colaborare cu Capital Media Production vor organiza o seară de gală la Opera Națională București, eveniment ce se va bucura de prezența a peste 800 de invitați, femei de afaceri din România și din străinătate, parteneri și reprezentanți ai instituțiilor care susțin implicarea și dezvoltarea inițiativelor feminine în afaceri, în societate sau în cultură.
Evenimentul va consemna câteva momente importante pentru mediul antreprenorial românesc și anume:

  • Lansarea Top 50 Femei în Economie,
  • Lansarea Studiului Femei în Afaceri,
  • Premierea Excelenței în Antreprenoriatul Feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *