Consiliul Concurenței a decis: Expansiunea Delfingen Industry în România are undă verde

Delfingen Industry preia o serie de active ale grupului Schlemmer în România. Tranzacția a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Delfingen Industry este o companie franceză care activează în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. Prezentă în 20 de țări de pe patru continente, Delfingen are 26 de fabrici și nouă Centre de cercetare-dezvoltare. În România, țară care ocupă un loc extrem de important în strategia de dezvoltare, deține două fabrici, la Arad și Negoiești, județul Prahova.

Grupul Schlemmer îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării de componente pentru industria auto şi alte industrii. În România, grupul este prezent prin compania Schlemmer Romania.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal.

Dorin Șalamac, ATREA România, despre creșterea cu 20% a afacerilor: “Este bine, însă fără actualul context probabil că am fi dublat businessul”

Margo, softul de gestiune și management de business dezvoltat în România de Serghei Marițoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *