Florin Cîțu: În plină criză, PSD vrea să destabilizeze economia

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa PSD. Ministrul susține că social-democraților nu le pasă de interesele României, dovadă fiind faptul că, în plină criză economică mondială, rectificarea bugetară votată în Parlament aduce creșteri de cheltuieli.

“Nu lăsăm PSD să arunce România în aer. Ceea ce a făcut PSD astăzi în Parlament este clar un act de agresiune la stabilitatea economică a României”, a scris Florin Cîțu, lăsând astfel să se înțeleagă că liberalii vor ataca la Curtea Constituţională proiectul adoptat de Parlament.

Ministrul mai consideră că social-democrații se fac vinovați și pentru criza adâncă prin care a trecut România din 2009, iar toate acestea ar fi motive întemeiate pentru care PSD ar trebui desființat.

“Au aruncat țara în criza din 2009 cu o acțiune similară. Nu-i vom lasă să facă la fel și acum. După votul din Parlament de astăzi prin care vor să destabilizeze economia României în plină criză economică globală, este clar pentru toață lumea că PSD trebuie să dispară”, și-a încheiat mesajul Florin Cîțu.

Citește și: Delir electoral: Orban promite trei autostrăzi în Moldova în următorii 8-10 ani. A mai promis autostrăzi și în 2008

Ciolacu îi acuză pe liberali că au cumpărat primarii PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *