IKEA deschide al doilea magazin din România

Magazinul IKEA Pallady va fi deschis pe data de 24 iunie 2019

După 12 ani de la intrarea pe piața locală, IKEA, retailerul suedez de mobilă și decorațiuni interioare, anunță deschiderea celui de-al doilea magazin din România, în urma unei investiții care se ridică la aproape 90 de milioane de euro.

Conform unui comunicat al companiei, IKEA Pallady va fi deschis publicului pe 24 iunie, magazinul fiind  cel mai mare din Sud-Estul Europei, cu o suprafață de 37.000 de metri pătrați, oferind și mai multă inspirație, expertiză în amenajarea locuinței, și soluții accesibile.

„După progresele excelente din ultimele luni în procesul construcției, sunt bucuros să anunț că vom deschide magazinul pe 24 iunie și vom aduce viziunea noastră de a crea o viață de zi cu zi mai bună mai aproape de și mai mulți oameni din România. Pe lângă amenajarea magazinului nostru, am finalizat și procesul de recrutare, iar angajații noștri sunt pregătiți să-i întâmpine pe oaspeții și clienții noștri la deschiderea mult așteptată,” a spus Cas Lachaert, Store Manager.

Magazinul de 37.000 de metri pătrați va pune la dispoziția clienților aproape 10.000 de produse care reflectă filozofia IKEA de design democratic, combinând forma, funcționalitatea, calitatea, sustenabilitatea și prețul scăzut. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale și 58 de camere pline de idei și inspirație realizate pe baza cunoștințelor despre casele românilor, răspunzând nevoilor locale în ceea ce privește mobilarea locuinței cu soluții și produse accesibile, se menționează în comunicat.

Pe lângă un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va găzdui, de asemenea, restaurantul deja celebru care servește atât specialități suedeze, precum și preparate românești.

În plus față de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcțiilor care au fost create în timpul construcției magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajați vor fi parte din familia IKEA odată cu deschiderea noului magazin. În total, după 12 ani de prezență pe piață, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă și a oferit beneficii avansate tuturor angajaților din țară.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost deschis pe 21 martie 2007, fiind al 253-lea deschis în a 35-a ţară. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group. În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din România a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *