ISF: Încep înscrierile pentru Programul de Masterat de Tehnici Actuariale

Institutul de Studii Financiare (ISF), în parteneriat cu Academia de Studii Economice, anunță începerea înscrierilor pentru Programul de Masterat de Tehnici Actuariale, singurul din Romania de acest fel, cu recunoaștere internațională. Întreaga procedură de admitere se realizează exclusiv online, se arată într-un comunicat remis de ISF.

În perioada 20-22 iulie, începe sesiunea de Admitere 2020 pentru singurul program de Masterat din România de Tehnici Actuariale (TACT), cu specializare în asigurări, consultanță financiară sau pensii private. Acesta este și singurul program de masterat din România cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie.

Utilitatea programului a fost demonstrată prin realizarea celor XIV serii – peste 95% dintre participanţi au fost angajaţi încă din timpul studiilor de master, înainte de a deveni absolvenţi. Programul este destinat persoanelor care lucrează în departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investiţii (portofolii, analiză financiară), putând identifica poziţii în oricare dintre entităţile prezente pe pieţele financiare.

„Calculul actuarial aferent unei subscrieri reprezintă esența asigurării. Actuarii sunt larg recunoscuți și apreciați. Institutul de Studii Financiare este alături de studenții care îşi doresc să acceadă la o meserie unică. Aptitudinile și competențele obținute la finalizarea masterului asigură  o carieră de succes”, a declarat Călin Rangu, președintele ISF.

Admitere 2020

În premieră, admiterea la acest program se face integral online, pe pagina https://admitere.ase.ro/masterat2020/index.asp. Înscrierea se face în ordinea punctajelor obținute la interviul de specialitate desfăşurat online – o probă orală bazată pe o tematică specifică.

Pentru mai multe detalii legate de program: www.tact.ase.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *