Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru clădirea în care funcționează Hotelul Radisson Blu București

Studio inSIGN – membru al Noblesse Group International – a fost selectat de proprietarul clădirii în care funcționează hotelul Radisson Blu București pentru a propune noul concept de design al viitoarelor camere aferente potențialei extinderi.

Misiunea studioului inSIGN este aceea de a contribui la creaea unui concept nou, fresh și în acord cu tendințele internaționale de design.

Alegerea celui mai potrivit studio în cadrul proiectului s-a făcut în urma unei preselecții riguroase, echipa inSIGN finalizând cu succes etapa de dezvoltare a conceptului pentru camere, amenajând totodată și 2 modele de referință pentru camerele mokup, parte din procesul de preselecție a potențialului integrator. Specialiștii companiei au acordat o atenție deosebită elementelor decorative și detaliilor folosite în designul interior.

Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel internațional, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs „The International Hotel & Property Awards 2020” din Marea Britanie.

 “Acceptarea companiei noastre ca și studio de design interior de către proprietaul clădirii în care funcționează hotelul Radisson Blu București este o recunoaștere a competențelor creative și tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaționale. Eforturile echipei se reflectă în proiecte mari, complexe, în care obținem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

La rândul său, Alessandro Lusito, arhitect de interior și manager partner al studioului inSIGN a declarat “Colaborarea din acest proiect ne oferă o experiență bogată și provocări din ce în ce mai mari. Prin această amenajare am vrut să maximizăm valorile internaționale de confort și estetică pe care acest lanț hotelier le reprezintă, aducând totuși un “touch” local în decor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *