VIDEO Stil, rafinament și gust – create de Ana Maria Tanaka

De la idee la business este o cale lungă. Mai întâi e vorba de investiție, echipă și apoi multă perseverență. Totuși, atunci când la aceste ingrediente adaugi pasiune, calea spre succes poate deveni mult mai ușoară.

Aceste lucruri au convins-o și pe tânăra Ana Maria Tanaka să lanseze trei businessuri în același timp.

Evenimentul de lansare a avut loc duminică, 21 aprilie, la Gargantua Dorobanți, din București, în prezența a numeroși invitați din diverse arii de activitate. Evenimentul a debutat cu prezentarea colecției de rochii, create sub brandul AMT Design. Astfel, pasiunea pentru modă și tendințele acesteia au convins-o pe Ana Maria să vină cu un nou concept ce reinventează ținutele clasice cu un aer modern.

“Creațiile noastre sunt realizate din mătase naturală, tiul și sunt accesorizate cu pietre Swarovski”, explică antreprenoarea, iar cuvântul care caracterizează ținutele este “eleganța”.  

Cel de-al doilea business lansat este Bouquet Fruits, cel mai delicios brand natural ce își propune să reinventeze clasicul îmbinând eleganța și rafinamentul florilor cu parfumul și gustul fructelor. Bouquet Fruits vine cu varianta de cadou creativ și nonconformist, dar poate deveni și un accesoriu deosebit la evenimentele importante. 

“Vrem să reinventăm buchetele de flori, să le transformăm în ceva mult mai deosebit, într-un cadou special pentru persoana dragă, dar și pentru un eveniment important din viața noastră”, mai spune Ana Maria Tanaka.

Pe lângă administrarea celor două brand-uri mai sus menționate, Future Activity oferă consultanță și implementare a conceptelor și tendințelor moderne în evenimente, fashion și nu numai.Future Activity, prima firmă înființată de către noi, este o firmă de evenimente care oferă sprijin oamenilor care își doresc ca un eveniment important din viața lor să fie unul reușit”, susține tânăra antreprenoare.

„Cifra magică pentru noi este 5”

În primul an de activitate, Ana Maria Tanaka și-a propus să atingă o cifră de afaceri de 50.000 de euro cu brandul AMT Design, ceea ce reprezintă mai puțin de 1% din industrie. Un nivel similar al veniturilor este așteptat și pentru Bouquet Fruits, un business care se diferențiază prin unicitate. „Suntem primii de pe piața din București care îndrăznim să propunem aceste buchete atât pentru un cadou deosebit, cât și pentru a acesoriza ținuta într-un moment important din viață”, explică Ana Maria.

 Investiția realizată în fiecare dintre brand-uri depășește 45.000 de euro. „Cifra magică pentru noi este 5, întrucât ne-am propus să ajungem cu fiecare brand la câte 5 angajați și să dublăm numărul de la an la an”, spune ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *