VIDEO Ziua Greciei, sărbătorită la Washington. Nawaf Salameh, invitat la Casa Albă

Donald Trump, președintele SUA, împreună cu Prima Doamnă, Melanie Trump, a organizat luni seara o ceremonie la Casa Albă dedicată Zilei Independenţei Greciei, în prezența Înaltpreasfințitului Demetrios, Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din SUA și a unui grup important de oameni de afaceri eleni și ciprioți.

„În această zi, onorăm valorile comune care leagă cele două țări ca aliați fideli şi prieteni și recunoaștem impactul profund pe care greco-americanii l-au avut asupra fiecărui aspect al culturii noastre”, a declarat Donald Trump în mesajul transmis cu acest prilej.

La rândul său, Arhiepiscopul Dimitrie a mulţumit lui Donald Trump pentru sprijinul continuu şi a spus că este o onoare să fie prezent în Casa Albă, care este simbolul unei naţiuni a libertăţii tuturor.

La recepție a participat și președintele Alexandrion Group, Nawaf Salameh, împreună cu soția, și cu CEO-ul grupului, Stelios Savva.


Prezența președintelui Alexandrion Group în SUA a devenit una constantă în ultimul an și se datorează investiției pe care compania o face în orașul Carmel, din statul New York. Aici, Alexandrion Group construiește prima sa distilerie din SUA, o investiție ce se ridică la aproximativ 100 de milioane de dolari. Proiect include o distilerie de 12.000 de metri pătrați, un centru pentru vizitatori și săli pentru degustare, iar finalizarea construcției este programată în decursul anului 2020.

La noua distilerie, unde vor fi create a 400 de locuri de muncă, vor fi produse băuturi spirtoase premium adaptate pieței din SUA, precum whiskey, burbon, gin, brandy și votcă.

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi alcoolice din România și din 2017 singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piaţă, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti și produse internaţionale. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, Alexandrion 100, ediţie specială dedicată Centenarului, faimosul vinars Brâncoveanu XO, VS şi VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova, dar şi alte produse care au asigurat companiei poziţia de lider pe piaţa băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea printr-o achiziţie în domeniul producţiei de vin din România, completând astfel oferta noastră cu vinuri liniștite și spumante premiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *