Corneliu Bodea, CEO Adrem: “România este un mediu în care singurul lucru predictibil este impredictibilitatea”

Corneliu Bodea, CEO și co-fondator al grupului de firme Adrem, a primit în cadrul Galei Antreprenoriatului Românesc, eveniment organizat de Banii.net și Business Review, distincția “cel mai dinamic grup antreprenorial din sectorul energetic”. În discursul care a urmat decernării premiului, Corneliu Bodea a declarat că în România singurul lucru predictibil este impredictibilitatea, iar acest lucru face activitatea antreprenorilor să fie foarte interesantă.

Grupul Adrem, înființat în urmă cu 27 de ani, este format din trei companii românești cu specific energetic, și anume Adrem Engineering, Adrem Invest și Adrem Link. Împreună, cele trei companii au 1.500 de salariați.

Înainte de criză din 2009, Adrem avea 100 de angajați, iar Corneliu Bodea și fratele său Adrian și-au mărit echipa în acea perioadă de instabilitate la nu mai puțin de 500 de angajați. În anii care au urmat, Adrem a făcut noi angajări, ajungând, anul trecut, la 1.500 de persoane.

“Fără să fiu lipsit de modestie aș dori să vă spun că antreprenorii merită premii, mai ales antreprenorii care lucrează în România, pentru că aici singurul lucru predictibil este impredictibilitatea”, a transmis CEO-ul Adrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *