GALERIE FOTO – Train Your Business, în IMAGINI

1 Martie 2019, zi specială nu doar pentru femei ci și pentru cei care au participat la cea de-a doua ediție a evenimentului Train Your Business, parte a proiectului SMART ROMANIA – Educatie în Business, care a avut loc la Hotel Intercontinental București.

Am aflat lucruri interesante de la cele două doamne care au dat curs invitației noastre:
– Camelia Sucu, antreprenoare, fondatoarea grupului de firme Class
– Paula Pîrvanescu, secretar de stat MMACA, care coordonează Invest Romania
(Vom reveni cu știrile. Rămâneți pe aproape!)

VEZI GALERIE FOTO

Evenimentul a continuat cu prezentarea studiului realizat de Frames & Train Your Brain: “Barometrul semestrial al pieței forței de muncă”.

Mai multe detalii găsiți AICI:

Siguranța locului de muncă trece în prim-plan. Companiile își reorientează prioritățile

Cei prezenți s-au putut bucura și lua notițe de la Valentin Hanga, Senior TrainerTrain Your Brain, care a prezentat cursul “Esențiale in Managementul Echipelor”.

Mulțumim partenerilor care ne-au sprijinit în organizarea evenimentului și care ne-au transformat ziua de 1 Martie într-o zi SPECIALĂ: FAN Courier, Catena, Hidroelectrica, BCR, Curtea Veche, Daytour și nu în ultimul rând Miss Fleur pentru aranjamentele florale.

Vă așteptăm la următoarea ediție Train Your Business, care va avea loc la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca, în data de 13 Martie 2019.
Pentru înscrieri vă rugăm sa trimiteți email la adresa: office@trainyourbrain.ro

Train Your Business este o serie de 11 evenimente dedicate si deschise comunitatii de business din Bucuresti si din tara, dintre care 5 se vor desfasura in Bucuresti in intervalul ianuarie – mai 2019, iar 6 in tara, in martie – septembrie 2019, in orasele mari. 
La fiecare editie participa persoane din domenii cat mai diverse de activitate, pentru a aduce in aceeasi sala interese de business si activitati diversificate, o foarte buna ocazie de networking si interactiune B2B pentru cei prezenti, pe langa informatia oferita pe parcursul zilei.

Train your Business este parte a proiectului SMART Romania – Educatie in Business, organizat de Train Your Brain, Capital Media C.M. Production si Frames.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *