VIDEO: În lumea businessului feminin

Ziua Internațională a Femeii a fost sărbătorită joi seara, 7 martie 2019, la Opera Naţională, în prezența a peste 800 de persoane, majoritatea femei.

În cadrul Galei “Women in Economy”, eveniment organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și Capital Media Production, au fost decernate 12 trofee de Excelență unor antreprenoare de top şi unor doamne care conduc cele mai mari companii de pe piața românească și un premiu special.

Un punct important al Galei a fost lansarea primei ediții a “TOP 50 Femei în Economie”, realizat de portalul de business banii.net, care face parte din portofoliul Capital Media Production. Mai multe detalii AICI.

Totodată, în cadrul evenimentului a fost prezentat studiul cu privire la dezvoltarea antreprenoriatului feminin din România.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor înalți oficiali, printre care amintim președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Excelenta SA, doamna Päivi Pohjanheimo, Ambasador al Finlandei în România și Republica Moldova, Excelența Sa, domnul Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, și Excelența SA, domnul Andrew James Noble, Ambasador al Regatului Unit.

Evenimentul a fost deschis de președinta CONAF, doamna Cristina Chiriac, care a transmis mesajul său către toate femeile din România, referindu-se “nu neapărat la femeia antreprenor, ci la femeia româncă, aceea pe care o gasiți în Mehedinți, în Suceava, în Vaslui. Accea pe care nu o vedeți prea des la televizor, dar care aduce plus valoare în economia românească, prin activitatea pe care o derulează în comunitatea în care trăiește. Astăzi CONAF este formată din 8 patronate și 5 sucursale și cu mândrie vă mărturisesc că tot azi am reușit să încheiem acorduri de parteneriat internaționale cu organizații din Finlanda, Ungaria, Regatul Unit al Marii Britanii, Moldova, și suntem în discuții pentru a încheia parteneriate cu Canada și Germania”.

CONAF mulțumește tuturor partenerilor care au făcut posibilă organizarea Galei Women in Economy.

Parteneri strategici:  Ministerului Culturii și Identității Naționale, Opera Națională București, Asociația Națională a Antreprenorilor Romfilatelia,

Parteneri: Phoenicia Hotels, Lido by Phoenicia, BioOrtoclinic, Neos Cosmetics, Aqua Carpatica, Lara Sweets, Top 100 Antreprenori, banii.net, Soceram, Romgaz, Hidroelectrica, EURO Insol, International Alexander Holding, Restaurantul Gargantua, Sissi, Negro 2000, Apidava, Schlumberger, Parmafood, Alexandrion, Chihlimbar, Akyle Security, Agricola Bacău, AB Traduceri, Florens, Casa de Flori, Happy Forever by Andreea, Okfea- powered by Musetti, Techir, Triveo Media, Despotico

Parteneri Media principali: DIGI 24, Agerpres

Partneri Media: Femeia, Business Woman, Ziarul Bursa, Biz, Buna ziua, Bistrita!, Bistrita Business, ABD reporter, Stiri.ong, Startup cafe, Canal 33, Radio Transilvania, Famost, Timponline, radardemedia.ro, Ingenius Hub


Despre CONAF

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este organizaţia care are ca obiectiv promovarea și susținerea antreprenoarelor din România. În plus, îşi propune creșterea competitivității, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederații internaționale, susținerea intereselor antreprenorilor în spațiul UE, schimb de experiență şi promovarea intereselor economice ale României.
CONAF reunește trei mari Federații și patru Asociații: Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), Asociația Freelancerilor, Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) şi Asociația Română pentru Procotol și Ceremonial.

One thought on “VIDEO: În lumea businessului feminin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *